Nov 18, 2013

Ke'nervous'an Melanda !

Assalamualaikum ^___^


Hye . Cuti sekolah membelenguiku , amatlah memboringkan . Hukhuk *batuk*

Duk mengadap Lappy saja kerjanye , Novel pun dah kureng sikit sekarang . So 

What can I do ? 

Pasal cuti satu hal , pasal pindah rumah pulak satu hal . Kenapa dalam banyak-ii tahun ,

Tahun ni jugak kene pindah ? Maybe ada hikmahnya kan ?

Kesian kucing-ii ku , Dimanakah mereka nanti ?

Of course la aku angkut sekali . kihkihkih **

Soal rumah dah cukup selesa tapi soal jiran ? Mintak-ii lah dapat jiran yang baik . 

In Shaa ALLAH . 


Haih . Dah lari tajuk sebenarnya :(

Nervous untuk menghadapi pembelajaran Next year . #form4  *Dah tua aku ye...

Result PMR pulak hujung Bulan 12 , kalaulah cepat sikit takde lah kesot hati sampai cam ni .

Doakan yang terbaik untuk resultku ! ** 

Bye ...  



3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete